ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

 

Μετά τα τελευταία γεγονότα, το κέντρο μας επιβάλλεται να πάρει πιο αυστηρά μέτρα για να διαφυλάξει την ασφάλεια των παιδιών  – γονέων και θεραπευτών μας.

 

Από την πλευρά μας, θα γίνει απολύμανση το Σάββατο 14/3/2020 καθώς και καθημερινή καθαριότητα στους χώρους του κέντρου μας, όπως ορίζει το Υπουργείο Υγείας. Ακολουθούμε  όλες τις οδηγίες που μας έχουν αποσταλεί.

 

  • Θα παρακαλούσαμε θερμά όλα τα παιδιά και τους συνοδούς που εισέρχονται στον χώρο του κέντρου να πλένουν τα χέρια τους και τους συνοδούς να έχουν μαζί τους αντισηπτικά χεριών.
  • Εάν το παιδί έχει κάποια συμπτώματα γρίπης (ακόμα και ελαφρά) θα παρακαλούσαμε να μην έρχεται στις συνεδρίες ( θα αναπληρωθούν από εμάς σε μεταγενέστερο χρόνο). Σε περίπτωση που έρχονται με σημάδια γρίπης, θα πρέπει να απομακρύνουμε το παιδί από τον χώρο για να διαφυλάξουμε και τους υπόλοιπους.

Εάν το παιδάκι πηγαίνει σε σχολείο που έχει επίσημο κρούσμα, ή έχει αδερφάκι που πηγαίνει σε σχολείο που έχει κλείσει, ή έχει ταξιδέψει κ επιστρέψει από περιοχές με έντονη εμφάνιση του ιού παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσει άμεσα.

  • Δε παρατείνουμε τη παρουσία μας στο χώρο χωρίς λόγο. Μετά το τέλος της συνεδρίας  φεύγουμε αμέσως ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός.
  • Οι ενημερώσεις των γονέων για τη πορεία εξέλιξης των παιδιών τους, θα γίνονται σε ατομικό επίπεδο κι όχι στους χώρους υποδοχής. Συνεπώς, οι γονείς θα μπορούν να απουσιάζουν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

 

Οι συνεδρίες προς το παρόν συνεχίζονται κανονικά.

Από την πλευρά μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Όμως είναι ευθύνη όλων μας να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Γι’ αυτό ο καθένας από εμάς ας πράξει κατά συνείδηση.

 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

Καπιώτου Αναστασία

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!