Είναι το παιδί μου έτοιμο για την Α΄ Δημοτικού; Αξιολόγηση σχολικής ετοιμότητας & δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων για σχολική προετοιμασία

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, υπάρχει η ανάγκη για αξιολόγηση της σχολικής ετοιμότητας των μικρών μαθητών και η προετοιμασία τους για την ομαλή ένταξη τους στο “μεγάλο σχολείο”!!!

 

Λαμβάνοντας λοιπόν, υπόψη τις ιδιαίτερες δυσκολίες της φετινής σχολικής χρονιάς, οργανώνουμε για 10η συνεχή χρονιά, θερινά τμήματα προετοιμασίας μαθητών για την Α΄ Δημοτικού.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, που πραγματοποιείται από εξειδικευμένους θεραπευτές, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ομάδας, θα αξιολογηθεί με σταθμισμένα τεστ και ειδικές δοκιμασίες, η σχολική ετοιμότητα των παιδιών και θα οριστεί ένα θεραπευτικό πρόγραμμα έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, γνωστικά, ψυχολογικά και κοινωνικά.

 

Στόχος μας είναι να εντοπίσουμε και να αποκαταστήσουμε τις δυσκολίες πριν την έναρξη του σχολείου έτσι ώστε να προληφθούν μελλοντικές Μαθησιακές Δυσκολίες που οδηγούν στη σχολική άρνηση και ορισμένες φορές ακόμα και σε μαθησιακή αποτυχία.

 

Η Έναρξη των ομάδων θα πραγματοποιηθεί από τις από τις 21/6/2021

 

Καλέστε άμεσα για να κλείσετε μια αξιολόγηση σχολικής ετοιμότητας στα τηλ.:

Για Ελληνικό: 210 9629870

Για Καρέα-Βύρωνα: 211 7154263

Για Σέρρες: 2321046142

 

 

Καπιώτου Αναστασία, Λογοθεραπεύτρια, P.R.T.

Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρων Ενσυναίσθηση

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!